Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Πίστα στην Σιγκαπούρη!!!!!!


Moderator

Status: Offline
Posts: 118
Date:
Πίστα στην Σιγκαπούρη!!!!!!


Χαρακτηρίζοντάς την «εξωτική προσθήκη» στο πρωτάθλημα ο Bernie Ecclestone καλωσόρισε πρόσφατα την Σιγκαπούρη που το 2008 θα φιλοξενήσει το πρώτο νυκτερινό Grand Prix την ιστορία της Formula 1. Ο ιδιοκτήτης της FOM έφτασε σε πενταετή συμφωνία με το Υπουργείο Τουρισμού της χώρας και τον επιχειρηματία που ανέλαβε να συμβάλει στην χρηματοδότηση, Ong Beng Seng και λίγο πριν το Grand Prix της Ουγγαρίας ανακοινώθηκε επισήμως η διεξαγωγή του αγώνα της Σιγκαπούρης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω την Σιγκαπούρη στην οικογένεια της Formula 1 και ανυπομονούμε για αυτή την εξωτική προσθήκη στο πρωτάθλημα», είπε ο Ecclestone και πρόσθεσε, «Αυτός θα είναι ο πρώτος φωτισμένος αγώνας στην Formula 1. Ακριβώς επειδή πρόκειται για νυκτερινό αγώνα περιμένουμε γρήγορα να καθιερωθεί ως δραματικός και με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα σε ολόκληρο το πρόγραμμα. Γνωρίζω πως οι πιλότοι και οι ομάδες της Formula 1, ανυπομονούν να έρθουν στην Σιγκαπούρη την επόμενη περίοδο".

Ο κ. Ong συμπλήρωσε στα λεγόμενα του Ecclestone: «Με ικανοποίηση πετύχαμε μια συμφωνία να φέρουμε ένα σπουδαίο γεγονός στη Σιγκαπούρη και ανυπομονούμε να δουλέψουμε με την F1, το Υπουργείο Τουρισμού και την επιχειρηματική κοινότητα της Σιγκαπούρης, ώστε να κάνουμε ένα εκπληκτικό αγώνα και να προσφέρουμε την γνωστή φιλοξενία και την κουζίνα της Σιγκαπούρης»

singapore_afisa.jpgΣύμφωνα με τα πρώτα πλάνα που δεν αναμένεται να αλλάξουν δραματικά ο αγώνας προορίζεται να διεξάγεται στο τέλος του προγράμματος, Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη, ενώ η ώρα διεξαγωγής θα είναι τέτοια που να επιτρέπει τηλεοπτική μετάδοση στην Ευρώπη σε φυσιολογικές ώρες αλλά και δυνατότητα στους κατοίκους της Σιγκαπούρης να παρακολουθήσουν τον αγώνα στην πίστα.

Αυτή (η πίστα) θα δημιουργηθεί στους δρόμους και στην μαρίνα της πόλης και έχει προβλεφθεί φωτισμός που θα κάνει την νύχτα, ημέρα, ενώ και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα προς αποφυγήν οποιουδήποτε κινδύνου για πιλότους και θεατές. Στην ειδική εξέδρα που θα δημιουργηθεί αλλά και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις που θα δημιουργηθούν ακριβώς δίπλα στο κτιριακό σύμπλεγμα Singapore Flyer, θα φιλοξενούνται περίπου 80.000 θεατές. 

Στον αγώνα αναφέρθηκε και ο Υπουργός Τουρισμού της Σιγκαπούρης, S Iswaran, ο οποίος τόνισε πως θα είναι κάτι περισσότερο από ένας αγώνας μονοθεσίων, καθώς σχεδιάζεται ένα διεθνές φεστιβάλ που θα δίνει την ευκαιρία και στους κατοίκους της χώρας και φυσικά στους επισκέπτες να συμμετέχουν σε διάφορα events.

singapore_haraxi.jpg


απο MSFREE.gr


-- Edited by pfaliro13 at 14:28, 2007-08-09

__________________
τριφυλλάρα είσαι τρέλα με το τέταρτο αστέρι στην φανέλα
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard